Caro's Uitvaartbegeleiding
Met liefde geregeld

Het Vlinderhuis

Een plek om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare? In een huiselijke sfeer? Met allerlei mogelijkheden voor een afscheidsdienst? Met Het Vlinderhuis gelegen op de Algemene Begraafplaats in Goes, biedt Caro's Uitvaartbegeleiding deze mogelijkheden.

Opbaarmogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk, indien de situatie het toelaat, om uw dierbare thuis op te baren. Echter niet iedereen heeft deze ruimte of vindt het fijn om een overledene thuis te hebben. Het Vlinderhuis is een plek, middenin de serene rust van de begraafplaats waar het mogelijk is om iemand op te baren. U kunt kiezen voor een 24-uurs mogelijkheid. U ontvangt dan de sleutel tot het gebouw en kunt dan op elk gewenst moment van de dag bij uw dierbare zijn of naasten meenemen om afscheid te laten nemen. Er is mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee en er is wat frisdrank beschikbaar. Hebt u geen behoefte aan een sleutel? Dan kunt u alsnog gebruik maken van opbaren in Het Vlinderhuis. We hebben plaats voor 2 personen. Echter slechts plek voor één 24-uurs mogelijkheid. We zorgen tevens dat de opbaring dagelijks gecontroleerd wordt.

Afscheidsmogelijkheden

Het Vlinderhuis heeft plek voor ongeveer 50 personen om in een huiselijke setting een afscheidsdienst en/of condoleance te houden. Zo bevindt u zich in een intieme sfeer voor een kleinschalig afscheid. Er is apparatuur aanwezig voor beeld en geluid.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.           Ook qua catering bieden wij verschillend gebak, broodjes en hapjes aan.

Liever een afscheid op zondag of in de avond? Laat het ons weten en we kijken graag naar wat haalbaar is. Houdt u er dan wel rekening mee dat de crematie of begraving op een andere dag plaatsvindt.

Hebt u gekozen voor een andere uitvaartonderneming? Maar wenst u wel gebruik te maken van Het Vlinderhuis? Ook dan bent u van harte welkom.                                                             


Adresgegevens:

Het Vlinderhuis

Geldeloozepad 30
(op de begraafplaats)
4463 AJ Goes